Reserveersysteem voor restaurants

Restaurant reserveersysteem

Het reserveersysteem is een belangrijk tool voor jouw restaurant. Tafelmanagement moet op rolletjes lopen en je wilt daar natuurlijk niet de hoofdprijs voor betalen. 

Online tafel reserveren
Eenvoudig reserveren

Natuurlijk kijken wij om ons heen. We weten wat we willen, maar dan betaalbaar. Reserveren.nl levert een “state of the art reserveerwidget” die compleet in lijn met de huisstijl wordt opgeleverd. Snel, slim en gebruiksvriendelijk. Een tooltje dat zich laat bedienen zonder uitleg.

Wij hebben hem, wil je meer weten neem dan contact met ons op.

Fooddelivery
Blij bezorgen

Bezorgen wel of niet? Voor velen een tussentijdse oplossing, voor anderen een blijvertje. Maar we hebben een ding in de Corona tijd geleerd en dat is dat we flexibel moeten zijn en daarom hebben we ook een reserveermodule nodig. Eh niets is verplicht hoor, verplicht houden we niet van. Heb je de module niet meer nodig, dan zetten we hem uit. Je kan hem dan later altijd weer laten toevoegen.

Reserveer- tafelmanagement
Overzicht

Het hart van je zaak, tafelmanagement. Je krijgt van ons een systeem waarmee je met het grootste gemak je tafels, reserveringen en tafelbeschikbaarheid mee kan beheren. Dit is slechts de basis want het systeem kan veel meer en het wordt met de dag slimmer. Neem contact met ons op en laat je verrassen.

- Overzicht met een duidelijk dashboard
- Automatisch online beschikbaarheid
- On- en offline reserveringen managen

Horeca marketing
Omzet vergroten

Zo je bent weer in control. Dan kunnen we ons nu gaan richten op omzetvergroting. Wij hebben de kennis in huis om je te helpen groeien. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je alleen maar werkt voor de kosten en je marketingbudget, je marketingbudget moet wel genoeg gaan opbrengen. Natuurlijk hebben wij van Reserveren.nl hier een heel eigen kijk op en die delen wij graag met jou.

De beste keus die je kan maken voor je horecazaak.

Reserveren.nl bellen
+ (31) 085-004 54 80

Bel mij

Vul  naam en telefoonnummer in dan bellen we je.

Dit formulier is alleen bedoeld voor restaurants die interesse hebben in dit reserveringssysteem. Bent u een gast en heeft u een vraag over een reservering die u bij een restaurant heeft geplaatst, neem dan contact op met het restaurant.