Wat hebben we?

Eenvoudig reserveren

Tuurlijk kijken wij om ons heen. We weten wat we willen, maar dan betaalbaar. Reserveren.nl levert een “state of the art reserveerwidget” die compleet in lijn met de huisstijl wordt opgeleverd.  Snel, slim en gebruiksvriendelijk. Een tooltje dat zich laat bedienen zonder uitleg.

Wij hebben hem, wil je meer weten neem contact met ons op.

Blij bezorgen

Bezorgen wel of niet? Voor velen een tussentijdse oplossing, voor anderen een blijvertje. Maar we hebben een ding in de Corona tijd geleerd en dat is dat we flexibel moeten zijn en daarom hebben we ook een reserveermodule nodig. Eh niets is verplicht hoor, verplicht houden we niet van. Heb je hem niet nodig, dan zetten we hem uit. Je kan hem altijd later laten toevoegen.

Overzicht

Het hart van je zaak, tafel management. Je krijgt van ons een systeem waarmee je met het grootste gemak je tafels, reserveringen en tafelbeschikbaarheid mee kan beheren. Dit is slechts de basis want het systeem kan veel meer en het wordt met de dag slimmer.  Neem contact met ons op en laat je verrassen

Overzicht met een duidelijk dashboard

Automatisch online beschikbaarheid

On- en offline reserveringen managen

Omzet vergroten

Zo je bent weer in control. Dan kunnen we ons nu gaan richten op omzetvergroting. Wij hebben de kennis in huis om je te helpen groeien. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je alleen maar werkt voor de marketingeuro`s, deze moeten natuurlijk wel genoeg opbrengen. Natuurlijk hebben wij van Reserveren.nl hier een heel eigen kijk op en die delen wij graag met jou.

Klaar om actie te ondernemen?

Reserveren.nl weet wat je nodig hebt om slim je horecaonderneming te runnen.